vrijdag 23 januari 2009

Sex and the City Part Two

De goedgeklede kogel is dan door de geruchten kerk; de tweede film van Sex and the City zit er aan te komen.

Is dat een goed idee? JA! Ja echt. Er is nog genoeg dat kan gebeuren met Carrie, Miranda, Samantha, Charlotte en hun manvormige aanhangsels:

- Carrie breekt weer met Big omdat hij een keer de tandpasta opmaakt en dan vergeet te zeggen dat hij van haar houdt. Ondertussen overlijdt zijn moeder en huilt hij niet. Dus vindt ze hem een lompe zak. Dan gooit ze haar mobieltje in het water (in een plomp in Central Park dit keer) en negeert hem voor een halfjaar.
- Miranda heeft ook problemen. Steve is namelijk veranderd in workaholic omdat zijn kroeg succesvol is geworden en hij er nog tien opent in Manhattan (en eentje in Brooklyn natuurlijk). Miranda vindt hem daarom een lompe zak en gaat vreemd. Steve is nu rijk en succesvol, dus verlaat hij Miranda en maakt nog een rode baby met een andere chick.
- Charlotte heeft ondertussen zes baby's. Harry wil dat ze zich laat steriliseren, want hij kan het niet meer aan. Charlotte vindt hem daarom een lompe zak en dumpt hem.
- Samantha gaat weer met Richard. Maar ze komt erachter dat zijn hotels niet meer succesvol zijn en dat hij ze daarom maar in seksclubs heeft veranderd waar hij zelf ook vaste klant is. Ze vindt hem een lompe zak en dumpt hem.


Zo, dat is de eerste helft van de film. Maar vrees niet. Het komt namelijk altijd goed. Kijk maar:

- Big vraagt nog een kans (de laatste keer, echt, echt!) aan Carrie. Natuurlijk was hij een lompe zak. Hij koopt schoenen voor haar, ze hertrouwen en de film eindigt met Carrie en een positieve zwangerschapstest (dat wordt dan Sex and the City Part Three).
- De baby van de vriendin van Steve blijkt niet van hem te zijn, dus hij voelt zich veraden. Hij beseft dat alleen Miranda eerlijk tegen hem is in zijn leven en bovendien mist hij Brady. Hij wil Miranda terug als zij belooft niet meer vreemd te gaan. Zij zegt haar baan op en samen genieten ze van hun bars.
- Charlotte heeft het moeilijk met het opvoeden van al haar kinderen. Ze is tenslotte Brangelina niet. Ze besluit een prikpil te nemen en vraagt Harry terug. Hij strijkt zijn hand over zijn kale hart en ze hertrouwen.
- Samantha bedenkt ineens hoe sexy ze het vindt wat Richard doet. Ze vraagt hem om vergiffenis en vergezelt hem in zijn avonturen.

Ik kan niet wachten!

Geen opmerkingen: