donderdag 22 januari 2009

Owen Wilson = knap

Ja hoor. Echt. Waarom zouden de Hollywood bazen hem anders casten voor films als 'The Wedding Crashers'? In die film speelt hij tenslotte een playboy die zo op elke bruiloft een andere hot chick in zijn schoot geworpen krijgt. Zie dan: Hmmmmmmm!


De laatste film die ik gezien heb, was 'You, Me and Dupree'. Niet echt een hoogstandje, maar ik heb toch gelachen. De regisseur ziet toch echt wat meer in Owen Wilson dan ik doe. De beelden van Wilson, met een beetje wind door zijn haar, felle zon op de achtergrond en een lachje op zijn gezicht, doen toch geloven dat ze daar in L.A. niet door hebben dat hij lelijk is. Ja, laat hem maar lachen, dan doen wij net alsof er niks aan de hand is. Alsof we Orlando Bloom aan het filmen zijn. Muziekje erbij; droomman.

Zijn innerlijk zal vast prima zijn (al heeft hij natuurlijk wel een eng verleden met depressies en zelfmoordpogingen), en hij zal vast spontaan zijn etc. Maar om deze acteur te casten en dan net te doen alsof hij een Hollywood hunk is, gaat gewoon te ver.

Geen opmerkingen: