maandag 26 januari 2009

AIFW

Het is de week van de Amsterdam International Fashion Week. Spennend spennend spennend. Uit betrouwbare bron (eigen ogen) kan ik wel melden dat Centraal Station er niet zo glamourous uitzag in het echie. Mode en treinen hoeven gewoon niet zo per se samen. Voorkeur gaat toch uit naar mode in combinatie met winkels.

Het zal wel druk zijn in de stad. Modelievende mensen, let wel op het volgende:
- Het watersnoodrisico in het centrum van Amsterdam is veel groter dan elders, werd vandaag gemeld. De kans dat op een dijkdoorbraak is 1:1250. Het modebrein ziet hier nieuwe bikini-kansen natuurlijk, dus geen nood.
- Ronnie Wood is ook in Amsterdam. Dat is toch niet voor Fashion Week? Anyway, dames...hij is al bezet (en valt op jong). Er is dus kans dat de vele fans van Wood de stad gaan belagen en het druk wordt.
- Het krakerscafe wil graag open blijven. Mocht Momo, Herrie of alle tentjes in het Westerpark te vol zitten, kun je altijd nog daar hip zitten wezen.
- Het Rembrandtplein is vanaf maandag op de schop. Het enige stukje in de stad waar je nog normaal kon lopen. Hahaha! Pas wel op met de sandaaltjes, dames!

Geen opmerkingen: